Vragen? Bel ons op 06-53114223
  • In scène gezet!

Alle voordelen van onze Engelse Taxi


Ruimte voor vijf personenruimte-voor-vijf-personen

Door de ruime achterbank en de twee klapstoeltjes in onze Engelse Taxi, kun je er met vijf personen in plaatsnemen. Vijf leden van een heren rugbyteam wordt misschien een beetje krap, maar drie volwassenen en twee kinderen (of kleine volwassenen) is geen enkel probleem! En natuurlijk kun je, als je een grote trouwjurk hebt, door de ruime deuren makkelijk in- en uitstappen en heb je voldoende ruimte voor een grote hoepelrok. Makkelijk toch?


Voordelige all-in-prijsvoordelig-all-in-prijs

Wij berekenen onze prijs altijd op basis van afstand. We wonen zelf in Diever, Drenthe, dus als wij een trouwerij in de buurt hebben, zal dat altijd iets minder kosten dan wanneer we naar het zuiden van het land afreizen. Maar de prijs die je ziet is altijd inclusief alle kosten. Zowel diesel-, chauffeur- als voorrijkosten zijn gedekt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je naderhand een dieselrekening van de Shell op de deurmat vindt. Wil je weten wat het tarief voor jouw provincie is? Ontdek het op de pagina met tarieven.


Engelse oldtimerengelse-oldtimer

Bertie is een prachtige Engelse oldtimer uit 1972. Hij heeft jarenlang in Londen rondgereden als échte taxi. Het is dus een auto met een echte historie. Toen hij naar Nederland werd geïmporteerd, is hij van het traditionele zwart overgespoten naar blauw. Ben jij, net als wij, helemaal gek op Engeland? Dan is dit de auto die je moet huren. Voor een trouwerij, evenement, jubileum, gala of welke gelegenheid dan ook. Of ben je gewoon op zoek naar een unieke oldtimer? Bertie’s your car!


Inclusief chauffeurinclusief-chauffeur

Zeg nou zelf: op je trouwdag is er toch niets heerlijker dan gewoon achterin de trouwauto plaats te nemen en je te laten rijden? Daarom krijg je bij de huur van Bertie altijd de diensten van Erik erbij. Natuurlijk is hij helemaal netjes aangekleed: in zijn zwarte pak met bolhoed of blauwe pak met geruite pet. Wat jij het beste bij je trouwerij vindt passen!


Persoonlijke benaderingpersoonlijke-benadering

We vinden het belangrijk dat jij een mooie trouwdag beleeft. En daarom gaan wij altijd voor een persoonlijke benadering. We denken graag met je mee over oplossingen en helpen je een handje als iemand ergens heengebracht moet worden. Dus heb je een vraag? Stel hem gewoon via ons contactformulier!


Onze Engelse Taxi huren?

Nieuwsgierig geworden en wil je onze Engelse Taxi misschien wel huren?
Vraag dan via het onderstaande formulier helemaal vrijblijvend jouw persoonlijke prijs op.
Heb je een vraag? Stel die dan via ons contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Contact