Something old, something new, something borrowed and something blue

Vrijdag 21 september 2012 was D-day. Ons huishouden was de week ervoor niet alleen druk met het bakken van de bruidstaart en 100 cupcakes voor de trouwerij van Suzanne en Thijs, maar ook met het rijdend krijgen van Bertie.

Een week voor de trouwerij was de kogel door de kerk: onze 40 jaar oude Engelse Taxi kwam glansrijk door de APK-keuring. Met de papieren op zak begon hij aan z’n eerste rit: van Frederiksoord naar Diever. Halverwege verloor hij echter alle koelvloeistof en bij aankomst in Diever bleek dat de radiateur kapot was. Na veel stress, geregel en vieze handen en een last-minute bezoek (vrijdagochtend 08.00 uur) aan de garage, was hij er toch klaar voor: het vervoeren van Suzanne en Thijs Hendriks op hun huwelijksdag.

Op naar Deventer
Ik was al met onze gewone auto naar Deventer gereden, omdat ik vroeg in de make-up moest. Na een stop bij de garage in Diever kwamen ook Erik met de taxi naar Deventer. Terwijl ik in de rollers zat, kwam Erik naar boven om Suzanne te halen en om haar voor te stellen aan Bertie: something old, something new, something borrowed and something blue.

De dag
Bertie heeft de hele dag gelopen als een zonnetje, hij heeft het bruidspaar overal veilig naartoe gereden en ze zelfs ’s avonds weer naar het hotel teruggebracht. Het was één van de verrassingen van de dag en naast het bruidspaar stal ook Bertie wel een beetje de show.

Kortom, op het nippertje. Maar een zeer geslaagde eerste vuurdoop voor onze blauwe Engelse Taxi. Chauffeur Erik kijkt er naar uit om vaker zijn geruite pet op te zetten!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in