Wil je een goedkope trouwauto huren? Dan is onze blauwe Engelse Taxi een uitstekende keus. Het is niet alleen een originele en bijzondere auto, maar wij kunnen hem ook voor een lage prijs aan je verhuren. Zo geef je een extra dimensie aan de mooiste dag van jouw leven!

Direct deze goedkope trouwauto huren?
Je kunt direct deze goedkope trouwauto huren door contact met ons op te nemen. Voorlopig is de auto alleen beschikbaar om te huren met chauffeur. Klik hier de tarieven per provincie op onderstaande link.

Maak jouw trouwdag nog specialer
Deze trouwauto maakt van jouw trouwdag een extra bijzondere dag. Denk er eens over na: je zult niet alleen aan komen rijden bij jouw trouwlocatie, maar je kunt ook bijzondere foto’s maken met deze oldtimer, die we desgewenst voor je versieren met bloemen, linten of meer. Zo heb je een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven en wordt deze klassieke auto daar een onderdeel van.

Ideaal voor een grote trouwjurk!
Wat deze taxi zo ideaal maakt als trouwauto, is z’n binnenruimte. Achterin de taxi vind je een bank, waar je bijzonder veel beenruimte hebt. Ideaal dus als je een prachtige trouwjurk hebt uitgekozen met bijvoorbeeld een lange sleep of grote hoepel. Je hoeft je er geen zorgen over te maken dat je problemen hebt je jurk in het trouwvervoer te passen.

Waarom is deze trouwauto zo goedkoop?
Je vraagt je misschien af waarom deze trouwauto zo goedkoop te huur is. Simpel: deze Engelse Taxi in ons eigen bezit. Het is de auto waar wij zelf toertochten in maken en met veel plezier in rijden. We willen dat iedereen kan meemaken wat voor een geweldige auto het is!