Wij rijden sinds september 2012 rond met onze blauwe Engelse Taxi Bertie. Sindsdien is hij al op veel bruiloften verwelkomd als vervoersmiddel van bruid, bruidegom, getuigen, ceremoniemeesters en meer! Hieronder vind je waar Bertie de afgelopen jaren allemaal aanwezig is geweest en wat de bruidsparen ervan vonden. Wil je weten wat er nog in de planning staat? Dan bekijk je natuurlijk Bertie’s Agenda.

21 september 2012, Deventer
De trouwerij van Suzanne en Thijs Hendriks in Deventer. De allereerste rit van Bertie, waarbij hij ook nog eens een verrassing was voor het bruidspaar. Dit is wat Suzanne over de taxi vertelde:

Wat een geweldige auto! Achterin is veel ruimte. Ik had een grote jurk, maar kon heel eenvoudig in- en uitstappen. Een aanrader voor iedereen die een trouwauto met chauffeur wil op een bijzondere dag!

11 mei 2013, Westhem
De trouwerij van Nynke en Tim, inclusief vervoer voor de gasten, van Westhem naar Sandfirden.

17 mei 2013, Dordrecht
Op 17 mei 2013 mochten wij Margo en Eelco vervoeren op hun trouwdag, van Dordrecht naar Lage Zwaluwe. Dit is wat ze er zelf over zeiden:

We kijken nog met veel plezier terug op onze trouwdag. We vonden het echt erg leuk dat je gebleven was en we zijn zeer blij met de foto’s, die we met taxi Bertie hebben kunnen maken.

24 mei 2013, Leek
Op 24 mei 2013 hebben wij een prachtige dag meegemaakt met Mariska en Marcel, die elkaar het jawoord gaven. Wij vervoerden ze van Leek naar Tolbert en hebben een prachtige fotosessie kunnen doen op landgoed Nienoord in Leek.

Enorm bedankt voor de mooie rit op Landgoed Nienoord. Wij hebben echt een heel mooie dag gehad & en genoten van de rit met deze mooie blauwe engelse taxi!

5 juni 2013, Zoetermeer
Op een prachtige dag begin juni 2013 mochten wij onderdeel uitmaken van deze trouwerij in Zoetermeer.

17 september 2013, Apeldoorn
Ilona en Tristan zijn op 17 september 2013 getrouwd en werden op hun dag in Apeldoorn vervoerd door onze Engelse Taxi.

20 september 2013, Helmond
Elvera en Eric trouwden op 20 september 2013 en werden door onze Taxi vervoerd van Helmond naar Nuenen.

14 februari 2014, Hoorn
Voor de trouwerij van Marlies en Dennis reed Bertie op 14 februari 2014 van Hoorn naar Twisk, voor het vervoeren van het bruidspaar.

21 februari 2014, Nunspeet
Ook voor het vervoer van gasten is Bertie ideaal, zoals hij op 21 februari 2014 liet zien tijdens de bruiloft van Arjen en Hillie. Hij vervoerde in Nunspeet de bruiloftsgasten van de ene naar de andere locatie.

21 maart 2014, Roden
In Roden stond Bertie op 21 maart 2014 klaar om Leonie en Daniël te vervoeren, op hun trouwdag.

26 mei 2014, Zuidlaren
Op deze maandag brachten we Kirsten en Peter – een Engelsman – van Zuidlaren naar Vries. We reden niet alleen het bruidspaar maar ook hun familie, deels overgekomen vanuit Australië.

Wij hebben met Erik en Bertie een fantastische trouwdag beleefd. We konden met 5 passagiers prima zitten en Erik reed ons naar mooie plekken om foto’s te maken. Erik en Bertie hebben deze dag extra speciaal gemaakt, waarvoor onze dank.

Kirsten en Peter Trudgett

11 juli 2014, Deventer
Vrijdag 11 juli waren we te gast bij Jeffrey en Marloes. In Apeldoorn haalden we Jeffrey op en vervolgens reden we naar Deventer om Marloes op te halen voor het burgerlijk huwelijk. Daarna reden we naar Schalkhaar voor de kerkelijke inzegening om vervolgens de dag te eindigen bij de feestlocatie in Bathmen.

Na een lange zoektocht naar een mooie en unieke trouwauto, kwamen wij op de website van EngelseTaxi.com. Wij besloten om eerst de reis naar Diever te maken om de auto in het echt te zien en om kennis te maken met Erik. Hierbij hebben we een korte proefrit mogen maken en onder het genot van een kopje koffie de details van de dag besproken.

Op de dag zelf was Erik op tijd aanwezig en de gehele dag heeft hij voor ons klaar gestaan. We hebben herhaaldelijk gezegd dat hij best zijn handschoenen en jasje mocht uitdoen (het was boven de 30 graden) maar hij vond dat het bij de gehele entourage hoorde. En aan het eind van de dag, de ‘gehuurde’ tijd was toen al voorbij, heeft Erik ons netjes afgeleverd op de feestlocatie.

Van onze gasten hebben we niets dan lof ontvangen over de mooie trouwauto, maar ook hoe vriendelijk de chauffeur was. Ons neefje vond het geweldig dat hij even in de auto mocht zitten. We zijn nu drie maand getrouwd en bekijken nog regelmatig de trouwfoto’s met anderen. Ook daar horen we steeds over de mooie trouwauto.

Kortom; wil je een unieke, eigenzinnige trouwauto die anders is dan alle andere? Dan is het huren van de Engelse taxi echt een aanrader! Wij zeggen het in ieder geval voort.

Lieve groet,
Jeffrey en Marloes

1 augustus 2014, Almere
Hoewel elke bruiloft bijzonder is, was de bruiloft van Mark en Wendy extra speciaal. Wendy is namelijk blind en het was voor Mark en Wendy belangrijk dat zij hun hulphond Ayla mee konden nemen in hun trouwauto. Voor Bertie geen probleem: the more the merrier!

Op 1 augustus 2014 zijn Mark en ik, Wendy, getrouwd in Almere. Om naar onze trouwlocatie te rijden, hebben we gebruik mogen maken van
de diensten van Erik met zijn Engelse taxi. Het was in 1 woord: GEWELDIG! Vooraf hadden we contact via telefoon en e-mail, waarbij Mark goed gezorgd had voor gedetailleerde informatie, zodat Erik goed voorbereid aan de ritten kon beginnen. De communicatie verliep erg goed en gezellig.

Toen Mark mij ophaalde met de taxi, voelde ik me eigenlijk erg vereerd dat ik met deze auto mee mocht. We werden goed geholpen bij instappen en
uitstappen. Iedereen vond de taxi geweldig. En dat hij 43 jaar is, zou je hem niet geven, hij rijdt nog als een zonnetje. Ayla, mijn blindegeleidehond, was meer dan welkom in de taxi en zij heeft daar goed gebruik van gemaakt. Zij had alle ruimte en wijzelf trouwens ook.

Kortom, Erik, bedankt voor deze fijne bijdrage aan een geweldige dag!

Groetjes van Mark en Wendy Doeswijk uit Almere en een neusduw van Ayla