Het laatste dat je wilt op je trouwdag is je zorgen hoeven maken dat je in je nette pak of mooie jurk moet autorijden. Maar een prachtige oldtimer geeft wel een extra glans aan de mooiste dag van je leven. Daarom is een trouwauto met chauffeur ideaal! Natuurlijk is onze blauwe Engelse taxi te huur inclusief chauffeur.Geen stress!
Op je trouwdag wil je stress zo veel mogelijk vermijden. En zeg nou zelf: wat is er fijner dan de hele vervoerd te worden in een prachtige auto, zonder dat je zelf hoeft te rijden? Je stapt gewoon achterin en laat de trouwauto met chauffeur z’n werk doen.Onze trouwauto met chauffeur huren?
Wil je onze blauwe Engelse taxi met chauffeur huren? Dat kan natuurlijk. Kijk bij de tarieven hoeveel het kost om in jouw provincie jouw speciale dag nét dat beetje extra te geven met deze mooie Austin FX4. Wil je eerst wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan via 06-53114223 of neem contact met ons op via het contactformulier.Zelfs ruimte voor de bruidskinderen
Wij hebben een blauwe Engelse taxi uit 1970. Hij wordt tegenwoordig door de meeste mensen als bij z’n voornaam Bertie genoemd. Het grote voordeel van deze taxi is dat hij achterin bijzonder veel ruimte heeft. Zo kun je dus niet alleen met je grote trouwjurk én je aanstaande man, maar ook eventueel nog met twee kinderen achterin plaatsnemen. Wil je dus in je trouwauto met chauffeur ook je bruidskinderen meenemen? Dan is dat geen enkel probleem!